This run needs drivers and an overnight

2 Sep

From: Courtney Groves <courtneysgroves@hotmail.com>
Subject: Begging for 4 legs & Roanoke, VA overnights for 4 puppies! Sat/Sun 9/3 & 9/4: Chattanooga/Athens/Knoxville/Fredericksburg/Alexandria/Edison, NJ & New City, NY
To:
Cc: “Bonnie Blue Rescue” <bonniebluerescue@gmail.com>
Date: Friday, September 2, 2011, 8:50 AM

Down to the wire on this transport and only the Roanoke, VA overnights & 4 legs remain. PLEASE CROSSPOST!!

Legs still needed:

Athens, TN – Knoxville, TN

Fredericksburg, VA – Alexandria, VA

Edison, NJ – New City, NY

 

If you can drive, please email: courtneysgroves@hotmail.com and include the following:

1) First & Last Name

2) Preferred Email Address

3) Home/Cell Phone

4) Vehicle Description

5) Leg(s) you are volunteering to drive

 

 

West Monroe, LA – Richmond, VA, Elkton, MD & Derby, CT

Friday, Saturday & Sunday – September 2nd – 4th

Sending Foster for Alto: PAWS NE LA

Location: West Monroe, LA

Contact: Jen Pesnell jenpesnell@gmail.com
Sending Shelter for Dusty: Newport Animal Shelter
Location: Newport, TN
Contact: Jenifer Steele jenandjerry@hughes.net

 

Sending Rescue for Artemis: Bonnie Blue Rescue

Location: Richmond, VA (sending from Chattanooga, TN)

Contact: Jess Barnette jbarnette@habitatofcleveland.org

 

Sending Rescue for Ninja: Bonnie Blue Rescue

Location: Richmond, VA

Contact: Courtney Groves bonniebluerescue@gmail.com
Passenger 1: Alto
Age: 12 weeks
Breed: Catahoula Leopard Dog

Size: 15 lbs
Vetting Status: UTD on age-appropriate vaccinations, neutered,  microchipped & hw negative
Other: traveling w/ all veterinary paperwork, health certificate, collar, leash
Note: Alto has been out of the shelter for 3+ weeks prior to transport; Alto will be traveling in a small (20”) puppy crate.
Traveling: FROM West Monroe, LA TO Elkton, MD

Passenger 2: Artemis (Artie)
Age: 4 months
Breed: Catahoula Leopard Dog mix

Size: 30 lbs
Vetting Status: UTD on appropriate vaccines, spayed, microchipped, dewormed
Other: traveling w/ all veterinary paperwork, health certificate, collar & leash
Traveling: FROM Chattanooga, TN TO Derby, CT
Note: Artemis (Artie) has been quarantined for 8 weeks prior to transport; Artie will be traveling uncrated
Passenger 3: Dusty
Age: 5-6 months old
Breed: Labrador Retriever

Size: 40 lbs
Vetting Status: UTD on appropriate vaccines, neutered,  microchipped, dewormed
Other: traveling w/ all veterinary paperwork, health certificate, collar & leash
Traveling: FROM Newport, TN TO Richmond, VA
Note: Dusty has been quarantined for 5 weeks prior to transport; Dusty will be traveling uncrated

 

Passenger 4: Ninja
Age: ~ 1 year
Breed: Mini hound mix

Size: 38 lbs
Vetting Status: UTD on appropriate vaccines, microchipped, dewormed; to be spayed in CT
Other: traveling w/ all veterinary paperwork, health certificate, collar & leash, small (20”) crate
Traveling: FROM Richmond, VA TO Derby, CT
Note: Ninja has been quarantined for 2 weeks prior to transport; Ninja will be traveling crated in a small (20” crate)
 
Friday, September 2nd

Bringing Alto to meet the transport: Jen or Christine

Jen Pesnell

Christine Peer

 

Leg 1: Filled by Darin!

West Monroe, LA – Vicksburg, MS
80 miles, 1 hour 20 minutes
9:00am – 10:20am

(Alto)
Leg 2: Filled by Ann!

Vicksburg, MS – Brandon, MS
55 miles, 58 minutes
10:30am – 11:30am

(Alto)
Leg 3: Filled by Wayne L!

Brandon, MS – Meridian, MS
78 miles, 1 hour 15 minutes
11:40am – 12:55pm

(Alto)
Leg 4: Filled by Wayne L!

Meridian, MS – Eutaw, AL
62 miles, 1 hour
1:05pm – 2:05pm

(Alto)
Leg 5: Filled by Linda A!

Eutaw, AL – Birmingham, AL
87 miles, 1 hour 25 minutes
2:15pm – 3:40pm

(Alto)
Overnight in Birmingham, AL for Alto – Filled by Jackie!
Saturday, September 3rd
Leg 6: Filled by Jackie!

Birmingham, AL – Gadsden, AL
61 miles, 1 hour
7:00am CST – 8:00am CST

(Alto)
Leg 7: Filled by Kathryn!

Gadsden, AL – Chattanooga, TN
85 miles, 1 hour 25 minutes
8:10am CST/9:10am EST – 9:35am CST/10:35am EST

(Alto)
Leg 8: NEEDED

Chattanooga, TN – Athens, TN
58 miles, 1 hour
10:45am EST – 11:45am

(Alto)
Leg 9: NEEDED
Athens, TN – Knoxville, TN
58 miles, 1 hour
12:05pm – 1:05pm
(Alto)

 

Note: Artemis joins the transport in Knoxville, TN

Person bringing Artemis to meet the transport TBD
Leg 10: Filled by Heather!

Knoxville, TN – Greeneville, TN (exit #23)
70 miles, 1 hour 15 minutes
1:15pm – 2:30pm

(Alto & Artemis)

 

Note: Dusty joins the transport in Greeneville, TN

Person bringing Dusty to meet the transport TBD

Leg 11: Filled by Heather R!

Greenville, TN – Abingdon, VA
75 miles, 1 hour 15 minutes
2:40pm – 3:55pm

(Alto, Artemis & Dusty)
Leg 12: Filled by Anita!

Abingdon, VA – Wytheville, VA
65 miles, 1 hour 5 minutes
4:15pm – 5:20pm
(Alto, Artemis & Dusty)
Leg 13: Filled by Anita!
Wytheville, VA – Roanoke, VA
77 miles, 1 hour 15 minutes
5:30pm – 6:45pm
(Alto, Artemis & Dusty)
Overnight NEEDED in Roanoke, VA for Alto
Overnight NEEDED in Roanoke, VA for Dusty & Artie  


Sunday, September 4th

Leg 14: Filled by Susan!
Roanoke, VA – Staunton, VA
85 miles, 1 hour 20 minutes
7:00am – 8:20am

(Alto, Artemis & Dusty)
Leg 15: Filled by Marilyn!

Staunton, VA – Zion Crossroads, VA
50 miles, 50 minutes
8:30am – 9:20am

(Alto, Artemis & Dusty)
Leg 16: Filled by Michelle!

Zion Crossroads, VA – Richmond, VA
65 miles, 1 hour minutes
9:30am – 10:30pm
(Alto, Artemis & Dusty)
Note: Dusty leaves the transport in Richmond, VA with Diane

 

Note: Ninja joins the transport in Richmond, VA.

Person bringing Ninja to meet the transport TBD
Leg 17: Filled by Trish!
Richmond, VA – Fredericksburg, VA
56 miles, 1 hour
10:40am – 11:40am
(Alto, Artemis & Ninja)
Leg 18: NEEDED
Fredericksburg, VA – Alexandria, VA
48 miles, 1 hour
11:50am – 12:50pm
(Alto, Artemis & Ninja)
Leg 19: Filled by Kate!

Alexandria, VA – Catonsville, MD
50 miles, 1 hour
1:00pm – 2:00pm

(Alto, Artemis & Ninja)
Leg 20: Filled by Angie!
Catonsville, MD – Elkton, MD
62 miles, 1 hour 10 minutes
2:10pm – 3:20pm

(Alto, Artemis & Ninja)

 

Note: Alto leaves the transport in Elkton, MD w/ Angie

Leg 21: Filled by Peg!
Elkton, MD – Philadelphia, PA
51 miles, 1 hour 5 minutes
3:30pm – 4:35pm

(Artemis & Ninja)

 

Leg 22: Filled by Debbie E!

Philadelphia, PA – Edison, NJ

55 miles, 1 hour 10 minutes

4:45pm – 5:55pm

(Artemis & Ninja)

 

Leg 23: NEEDED

Edison, NJ – New City, NY

63 miles, 1 hour 20 minutes

6:05pm – 7:25pm

(Artemis & Ninja)

 

Leg 24: Filled by Pat!

New City, NY – Derby, CT

67 miles, 1 hour 20 minutes

7:35pm – 8:55pm

(Artemis & Ninja)

 

Note: Ninja & Artemis leave the transport in Derby, CT w/ Pat
Courtney Groves
President, Bonnie Blue Rescue
www.bonniebluerescue.petfinder.com
www.bonniebluerescue.com

Read our blog to find out how you can help!
http://bonniebluerescue.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: